Schwarzkopf producten

Oil Ultime

Om elke dag van mooi haar te kunnen genieten, biedt Oil Ultime een luxe thuisverzorgingsregime. Deze producten zijn specifiek ontworpen voor verschillende haartypen en worden aangedreven door 100% natuurlijke, gezuiverde oliën die het haar zacht, glanzend en hanteerbaar laten.

Fijn tot medium haar
Deze bloemenmix van Rozen- en Marula Olie is ontwikkeld om fijne tot medium haartypes gewichtloos te reinigen en te behandelen, en helpt gekleurd haar te beschermen, waardoor het mooi zacht en subtiel blijft.

Medium tot dik haar
Deze kostbare mix van Argan- en Cactusvijgolie biedt essentiële hydratatie en voeding, terwijl het kroezen vermindert en een verbluffende glans en een vloeiende aanraking creëert.

Igora

GORA ROYAL dekt tot 100% wit haar, biedt ultiem kleurbehoud en intense kleurlevendigheid. IGORA ROYAL zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van kleur – zelfs op poreus haar. Heldere oplichtende kleuren en moderne verzorging* voor optimaal contrast en glans. Met absolute true tot tuft resultaten heb je 100% betrouwbaarheid voor je dagelijkse werkzaamheden.

OSiS+ SESSION LABEL

SiS+ Session Label zorgt voor superieure styling prestaties zelfs op de dunste haartpes met dank aan super lichte formules met state-of-the-art technologieen die meer precisie en maximale controle bieden. Van hoog-presterende poeder tot gewichtloze matterende en glans producten biedt deze lijn iconische stijlen, keer op keer.